Történetünk

Maison Berger Paris Magyarországon

A nagy múltra visszatekintő, ikonikus francia márka, a Maison Berger Paris kreációi 2020 őszétől már Magyarországon is elérhetőek.

A Maison Berger márka 1898-ban indult azzal a céllal, hogy a kórházak levegőjét megtisztítsák. A gyógyszerész Maurice Berger egy katalizátor lámpát alkotott meg – ezzel tette meg az első lépést világhódító útján a Berger név – amely rendkívül rövid idő alatt ismertté és népszerűvé vált széles körében.

Az évek során a Berger-termékeket olyan klasszis nevek és a történelem során ikonikussá vált alkotók használták és tervezték újra, mint a XX. század legismertebb divattervezője, Coco Chanel, a kubizmus atyja, a festőművész Picasso, az úttörő írónő Colette és az íróként, költőként és festőként is korszakalkotó Jean Cocteau. Az illatlámpa később lakásparfüm funkciót is ellátott és valódi kultusztermékké vált a kecses dizájn és a mennyei illatoknak köszönhetően. A Berger katalitikus lámpa egyszerre funkcionális és látványos kiegészítő, amely sokat változott az évek során – a cél azonban, hogy a beltéri levegőtmegtísztítsa és hogy elegáns, kortárs megjelenést kölcsönözzön az otthonoknak- az állandó maradt.

A Lampe Berger nevet Maurice utódai később átkeresztelték MAISON BERGER PARIS-ra, hogy a márkanév jobban tükrözze azt, ahogyan bővült a patinás francia ház egyre népszerűbb kínálata: az illatosító lámpák mellett mára a MAISON BERGER PARIS a pálcás diffúzoros enteriőrillatosítók, érzéki gyertyák és autóillatosítók kollekcióiként számtalan terméket kínál. A francia életérzés ösztönös, zsigeri tisztelete és ünneplése, valamint a legkifinomultabb illatkreációk iránti rajongás azonban napjainkig megmaradt.

A MAISON BERGER PARIS különböző rituálékat kínál – minden rituálé célja azonban az, hogy a beltéri illatok által elérjük nem csak a test, de a lelkünk jól-létét is. A Berger katalitikus lámpa – a márka ikonikus terméke – célja, hogy megtisztítsa a levegőt, ezt azonban mostanra a legújabb technológiákkal felfegyverkezve teszi.

Az érintetlen kezdeti cél mellett a MAISON BERGER PARIS-hoz világhírű illatkreátorok és orrok is csatlakoztak egy rendkívüli, aromaterápiás vonalat alkottak meg a ház számára. A különleges, exkluzív illatkompozíciók mellett a termékvonal illóolajakban is gazdag, amelynek darabjai egytől-egyig pozitívan hatnak az érzelmeinkre. Ezt pedig a kifinomult, letisztult és természetes dizájn önti végső formába.

A hagyományok és a modernség sikeres kombinációjának köszönhetően a MAISON BERGER PARIS impozáns helyet érdemelt ki magának az otthonillatosítás világában. A márka üzletmenetének a szívében a kezdetektől fogva a legkiválóbb parfümök állnak, amelyeket a cég „orrai” alkotnak meg a parfümök otthonában, Grasse-ban, és amelyek gazdag illóolaj kreációkban és komplex illatjegyekben öltenek testet.

A MAISON BERGER PARIS-nál végtelen alázattal keressük a legjobbat, hogy amolyan költészetté varázsoljuk az otthonillatosítást.

Fejlesztés és üzemeltetés: Artmagister